COSMOPOINT KOTA KINABALU SABAH MENAWARKAN 10 PROGRAM YANG BERSESUAIAN DENGAN MINAT ANDA

Cosmopoint Kota Kinabalu, Sabah menawarkan 10 program Diploma yang bersesuaian dengan minat anda, dan disamping itu Program diploma yang ditawarkan ini mempunyai permintaan dalam sektor pekerjaan yang tinggi.Keputusan bagi pengambilan UPU telah pun dikeluarkan. dan kepada lepasan SPM ataupun lepasan STPM yang tidak mendapat tempat di UPU anda disarankan untuk membuat permohonan bagi kemasukan sesi JUN 2018 yang kini dibuka kepada anda.


Sebuah institusi pengajian tinggi yang dimiliki oleh Agensi kerajaan (EKUINAS) dan satu-satunya Kolej yang bertaraf 5 bintang (kelas sederhana) yang berada di Kota Kinabalu, Sabah.10 Program Diploma yang ditawarkan telah mendapat akreditasi yang penuh daripada MQA dan juga mendapat pengiktirafan daripada JPA. 

Keistimewaan yang kami berikan kepada anda bagi sesi Kemasukan JUN 2018
RM 9000.00 (Dana bantuan bagi Hostel/Asrama dan juga Dana pengurangan Yuran Pengajian) hanya terhad kepada 50 orang sahaja.

Cosmopoint College Kota kinabalu, memberi peluang kepada anda dan pemilihan program yang sesuai adalah berdasarkan minat anda sendiri, pendidikan bertaraf 5 bintang diberikan kepada bakal pelajar.

Program yang ditawarkan dan mungkin menjadi pilihan anda:

DIPLOMA PENGURUSAN PERNIAGAAN
DIPLOMA MULTIMEDIA
DIPLOMA SENI REKA GRAFIK
DIPLOMA TEKNOLOGI MAKLUMAT
DIPLOMA PERAKAUNAN
DIPLOMA E-KESETIAUSAHAAN
DIPLOMA SENI KULINARI
DIPLOMA SENI PASTRI
DIPLOMA PENGURUSAN PELANCONGAN
DIPLOMA PENGURUSAN HOTEL


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...