TIDAK MEMDAPAT TEMPAT DI UPU- PELUANG KEDUA KEPADA LEPASAN SPM DI COSMOPOINT COLLEGE(INSTITUSI PENDIDIKAN BERKAITAN KERAJAAN)

Keputusan UPU akan dikeluarkan tidak  lama lagi, dan sememangnya semua pelajar-pelajar lepasan SPM ternanti-nanti akan keputusan untuk mendapatkan tempat di UiTM, POLITEKNIK dan KOLEJ KOMUNITI.

bagi mereaka yang tidak mendapatkan tempat di IPT tersebut, jangan risau, anda masih berpeluang untuk melanjutkan pelajaran ke Institusi Penggajian Tinggi yang berkaitan oleh kerajaan ini.

Cosmopoint College membuka PELUANG KEDUA untuk lepasan SPM dan anda mempunyai peluang untuk memilih program-program diploma yang terbaik dan mempunyai pelaung yang cerah untuk mendapatkan pekerjaan sejurus tamat penggajian nanti.

Antara Program Diploma yang ditawarkan DIPLOMA PERAKAUNAN (A9976)DIPLOMA E-KESETIAUSAHAAN (A11102)DIPLOMA PENGURUSAN PERNIAGAAN (A10044)DIPLOMA ALPIKASI MULTIMEDIA (A8792)DIPLOMA SENI REKA GRAFIK BERKOMPUTER (A8793)DIPLOMA TEKNOLOGI MAKLUMAT (A8791)DIPLOMA TEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN(FA 4358)DIPLOMA PENGURUSAN HOTEL (A11468)DIPLOMA PENGURUSAN PELANCONGAN  (A11467)DIPLOMA SENI KULINARI (A11469)DIPLOMA SENI PASTRI (A11392)

Diploma ini juga telah mendapat pengiktirafan PENUH daripada MQA.Antara pilihan yang utama kepada pelajar adalah program dalam hospitaliti yang menawarkan peluang pekerjaan yang tinggi. dan kebanyakan graduan-graduan lepasan Cosmopoint College mendapat pekerjaan terus apabila tamat penggajian. SERTA AKTIVITI DI LUAR CAMPUS yang amat menarik dan juga mempunyai suasana pembelajaran yang seronok dan juga berasakan Industri yang sebenar.


SESI MEI/JUN 2017 DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN

- YURAN PENGGAJIAN YANG MURAH
- YURAN PENDAFTARAN YANG MURAH
- PERCUMA HOSTEL/ASRAMA SEPANJANG PENGGAJIAN
- PINJAMAN PTPTN
- BAITUMAL ZAKAT
 - PENGANGKUTAN DISEDIKAN                                DAFTAR SEGERA UNTUK MENDAPATKAN TEMPAT
 KLIK UNTUK DAFTAR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...