SESI KEMASUKAN TERKINI OKTOBER 2021 KINI DIBUKA KEPADA ANDA - COSMOPOINT COLLEGE

Bersediakah anda untuk menceburi bidang yang anda minat, bagi lepasan SPM 2020/2021, anda kini berpeluang untuk memasuki Institusi pengajian Tinggi milik kerajaan ini. Rebutlah peluang ini dengan membuat permohonan secepat mungkin.
Cosmopoint College kini membuka peluang kepada anda untuk membuat permohonan kemasukan bagi SESI AMBIL TERKINI.

Cosmopoint College memberikan peluang kepada anda untuk menceburi bidang yang anda minati, dan juga akan memberikan JAMINAN KERJA setelah anda graduan nanti. melalui program Gerenti Kerja yang di rasmikan tahun lalu 2019. program ini dibuat khususnya untuk mengurangkan kadar pengangguran yang berlaku kepada lepasan-lepasan graduan di Malaysia.


Dengan memberikan element-element penting di dalam pengajian dan juga menerapkan pembelajaran praktikal dunia pekerjaan sebenar, Cosmopoint college sentiasa memberikan beberapa pendekatan yang terbaik untuk membangunkan keterampilan graduan-graduannya. ini adalah untuk pembangunan kendiri graduan-graduannya.

Melalui DANA IHSAN COVID- 19 ILTIZAM, Pelajar yang membuat pendafataran awal akan menerima bantuan tunai sebanyak RM 500 ( Elaun) dan bantuan ini hanya terhad kepada 200 orang yang terawal sahaja.

Kelebihan yang ditawarkan kepada anda

1) Program diiktiraf penuh oleh MQA dan JPA
2) Menjamin Pekerjaan setelah tamat pengajian
3) Yuran Daftar yang murah
4) Yuran pengajian yang mampu
5) Membuka peluang belia-belia untuk menjadi profesional di dalam bidang ini
6) Dana bantuan RM9,000.00
7) Penginapan Percuma sepanjang tempoh pengajian
8) Tawaran Biasiswa Penuh BKNS dan Karangkaf
9) Peluang melanjutkan pengajian ke Degree di UMS, UITM, dan semua IPT di MalaysiaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...