COSMOPOINT COLLEGE SABAH DAN SARAWAK- CONVOCATION 2017

Majlis Konvokesyen Kolej Cosmopoint Kota Kinabalu dan serawak pada 25 September 2017 di Shangri-la Tunjung Aru, Sabah.


Cosmopoint College, baru sahaja selesai melaksanakan Majilis untuk meraihkan graduan-graduannya. dimana seramai 315 graduan telah menerima Diploma masing-masing pada hari tersebut. antara Diploma yang diterima adalah, Diploma Pengurusan Perniagaan, Diploma Perakaunan, Diploma Multimedia, Diploma Grafik, Diploma Seni Pastri, Diploma Seni Kulinari, Diploma Pengurusan Hotel, Diploma Pelancongan, Diploma Teknologi Maklumat dan Diploma E-Kesetiahusahaan.

Ramai Graduan-graduan lepasan Kolej Cosmopoint ini , telah mendapat pekerjaan dengan bantuan pengurusan Kolej, dimana dengan adanya rakan Industri untuk membantu graduan. ini telah membuka luas peluang kepada mereka untuk mendapatkan pekerjaan terus sejurus sahaja habis praktikal/latihan industri.


Pada hari tersebut juga, Cosmopoint College menandatangani MOU dengan Dewan Bandaraya Kota Kinabalu dan Shangri-la Hotel Tanjung Aru, Sabah. Ini adalah peluang yang baik bakal graduan di masa hadapan.

Cosmopoint College, Kota Kinabalu adalah sebuah institusi Pengajian tinggi yang dimiliki oleh Kerajaan. dan sejak penubuhannya pada 25 tahun lalu, telah banyak melahirkan graduan yang cemerlang dan berkualiti dalam sektor pekerjaan awam mahupun swasta.

Daftar dan jadilah seorang graduan yang bekerjaya di masa hadapan. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...