Cosmopoint College menawarkan program diiktiraf penuh oleh MQA

Salah satu institusi yang dimiliki oleh Ekuinas adalah Cosmopoint College, Kolej ini juga dikenali sebagai sebuag institusi berkaitan kerajaan diba
wah naungan kumpulan Pendidikan Ilmu.

Setelah 25 tahun memberikan pendidikan berasakan "pratikal di tempat kerja", Cosmopoint college telah melahirkan graduan-graduan yang menjadi rebutan dari pelbagai industri yang berlainan, dan kolej ini juga adalah salah sebuag institusi yang menyumbang 'Modal Insan' untuk pembangunan negara kita.

Dengan menawarkan program-program yang telah mendapat akreditasi penuh oleh MQA dan juga mendapat pengiktirafan yang sangat baik daripada industri-industri dalam sektor pekerjaan. menjadikan kolej ini antara kolej yang terbaik dalam mendidik pelajarnya untuk berjaya dalam bidang masing-masing.
Cosmopoint College Kota Kinabalu mempunyai satu kampus yang terletak di wismatimes, jalan tuaran bypass, 88450 Kota Kinabalu. juga menawarkan program Diploma Seni Kulinari, Diploma Seni Pastri, Diploma Pengurusan Pelancongan, Diploma Pengurusan Hotel, Diploma Multimedia, Diploma Teknologi Maklumat, Diploma Grafik, Diploma Pengurusan Perniagaan, Diploma E-kesetiaushaan(pengurusan Pejabat), Diploma Teknologi Makmal Perubatan, Diploma Teknologi Maklumat.

PENDAFTARAN SESI 'MARCH 2017' Sedang dibuka bagi lepasan SPM.

i) Yuran Pengajian yang murah
ii) Pinjaman PTPTN
iii) Baitumal Zakat
iv) Yuran Pendaftaran yang murah
v) Asrama/Hostel adalah percuma
vi) Pengangkutan disediakan

Pilihan anda untuk melanjutkan pelajaran di Cosmopoint College adalah amat tepat

                                                                DAFTAR DISINI!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...