PENDAFTARAN COSMOPOINT COLLEGE KOTA KINABALU SESI JANUARI 2017Sebagai seorang insan yang inginkan kejayaan, anda sudah semestinya ingin mendapatkan tahap pendidikan yang lebih tinggi, dimana di era sekarang, salah satu menjadi bahan untuk mengukur kejayaan seseorang adalah pendidikan.

Cosmopoint College kota kinabalu, adalah sebuah Institusi yang memberikan pendidikan berasakan pratikal di tempat kerja, dimana program-program ynag ditawarkan juga telah mendapat Akraditasi Penuh daripada MQA.

Sesi Pendaftaran Januari 2017 masih dibuka kepada anda yang masih mencari tempat bagi melanjutkan pengajian ke peringkat Diploma, anda adalah amat digalakan untuk mendaftar di Cosmopoint College ini. Semuanya bermula DISINI. untuk anda menjejak kaki ke alam kerjaya ang lebih menjamin masa depan anda kelak.

antara program Diploma yang di tawarkan adalah DIPLOMA SENI KULINARI, DIPLOMA SENI PASTRI, DIPLOMA E-KESETIAUSAAN, DIPLOMA PENGURUSAN HOTEL, DIPLOMA PENGURUSAN PELANCONGAN, DIPLOMA TEKNOLOGI MAKLUMAT, DIPLOMA MULTIMEDIA, DIPLOMA GRAFIK BERKOMPUTER, DIPLOMA PENGURUSAN PERNIAGAAN, DIPLOMA PERAKAUNAN

Pinjaman PTPTN diberikan kepada anda (tertakluk kepada terma dan syarat)
Asrama diberikan sepanjang tempoh pengajian( tertakluk kepada terma dan syarat)
Yuran Pendaftaran yang berpatutan RM 100/RM 50 (tertakluk kepada terma dan syarat)REBUTLAH PELUANG ANDA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...